Zomerdecoratie in het Hart van Uden

Zomerdecoratie in het Hart van Uden 0
Zomerdecoratie in het Hart van Uden 0

Meer informatie

Wil jij de nieuwe zomerdecoratie in het Udense centrum eens live zien tijdens het shoppen? Dat kan naast de normale openingstijden van de winkels ook aankomende zondag tijdens koopzondag 30 mei.

Vorige week zijn de overspanningen in het centrum en de boom op de Promenade versierd met lampionnen, paraplu's en kunstbloemen in allerlei fleurige kleuren. De decoratie is geleverd door dezelfde leverancier die de sfeerverlichting verzorgt tijdens de decembermaanden. De zomerdecoratie hangt er nog de hele zomer, tot en met begin september.

Alle ondernemers staan met open armen te wachten op jouw komst. Gastvrij, en op gepaste afstand. Geniet van een uitgebreide lunch of verwen jezelf met een hippe zomeroutfit. Om te winkelen, hoef je niet te reserveren. En wil je lekker wat komen eten en drinken, alle terrassen zijn voor je geopend. Een tafeltje reserveren kan ook bij de ingang van jouw favoriete café of restaurant.

Maatregelen
Er wordt nog altijd rekening gehouden met de maatregelen en hygiënevoorschriften van het RIVM. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 


Publicatiedatum: 27 May 2021 09:56

Blijf op de hoogte en volg ons