Het Hart van Uden biedt iedereen een podium!

Het Hart van Uden biedt iedereen een podium! 0
Het Hart van Uden biedt iedereen een podium! 0

Meer informatie

Het centrum van Uden staat naast het grote aanbod van winkels, horeca en dienstverlening bekend om haar evenementen en activiteiten die bijdragen aan de levendigheid van het centrum. Zo zorgen de centrumondernemers in samenwerking met de centrummanager voor de activiteiten tijdens de koopzondagen, themadagen en koopavonden. Daarmee dragen de centrumorganisaties in belangrijke mate bij aan levendigheid in het centrum en de amusement voor de bezoekers en bewoners.

De afgelopen jaren hebben we een aantal verzoeken gehad van verschillende organisaties en verenigingen die graag een optreden, voorstelling of demonstratie willen geven in het centrum. Dat heeft geleid tot meerdere optredens van dansscholen of zangkoren uit Uden en omgeving. Daarnaast hebben een aantal lokale partijen een bijdrage geleverd aan evenementen zoals Uden on Wheels, Spooktaculair of de pietenschool.

Omdat het centrum met de vele bewoners en passanten en haar mooie straten en pleinen een podium kan bieden voor iedereen die zich wil presenteren aan het grote publiek doen we een oproep aan iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan de levendigheid in het centrum van Uden.

Wil jij met jouw dansschool, zangkoor, toneelvereniging, sportclub, hobbyclub, band of bijvoorbeeld als straatartiestenof act gebruik maken van het centrum als podium om jouw kunsten of aanbod te vertonen op vrijdagavonden of zaterdagen dan horen wij dat graag. We gaan graag met iedereen in gesprek om te kijken of we jouw initiatief een plekje kunnen geven op een van de drukke dagen in ons mooie centrum. Wij zullen de activiteiten waar mogelijk ondersteunen en zorgen voor de promotie via onze website en socials. 

Wil jij gebruik maken van het Hart van Uden als podium? Informeer dan voor de mogelijkheden bij de centrummanager via Peter.vandenelsen@gemeentemaashorst.nl of bel 0413-281911

Wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de organisatie of hand en spandiensten leveren bij de activiteiten dan kun je jezelf aanmelden bij Patrik Puyn coördinator activiteitencommissie via activiteiten@udencentrumondernemers.nl


Publicatiedatum: 03 February 2022 19:48

Blijf op de hoogte en volg ons