Veiligheidsdag

Veiligheidsdag 0
1 Juni 2024 10:00u tot
1 Juni 2024 16:00u
Veiligheidsdag 0

Meer informatie

Veiligheidsdag

Veiligheid is voor iedereen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Op 1 juni krijg je een inkijkje in wat diverse organisaties doen aan veiligheid. Maar je kunt ook zelf iets doen voor veiligheid. Wil je weten wat? Kom dan naar de Markt op zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wat is er te doen?
Tijdens deze dag word je op de Markt in Uden ondergedompeld in het thema veiligheid. Je kunt kennismaken met verschillende organisaties die samen werken aan veiligheid. Zij zorgen er dagelijks voor dat we fijn kunnen wonen, werken en genieten in een veilige gemeente. Er zijn verschillende activiteiten, demonstraties en informatiekraampjes. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Als bezoeker krijg je ook tips om jezelf en je omgeving weerbaarder te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit, denk daarbij aan cybercrime en ondermijning. Hoe herken je de geur van een XTC-lab? Wat doe je met signalen van criminaliteit? En waar kun je wat melden? Er is ook ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de verschillende professionals.

Op de website www.gemeentemaashorst.nl/veiligheidsdag kun je zien wie er allemaal mee doen aan deze dag en welke demonstraties er zijn.

Klik hier voor de poster van de Veiligheidsdag.


Publicatiedatum: 03 May 2024 15:05

Blijf op de hoogte en volg ons