Beachvolleybalspektakel op de Markt

Beachvolleybalspektakel op de Markt 0
Beachvolleybalspektakel op de Markt 0

Meer informatie

Beachvolleybalspektakel op de Markt in Uden!

Volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans uit Uden viert haar 60-jarig jubileum met een spectaculair beachvolleybaltoernooi op 3 en 4 juni 2023 op de Markt in Uden. Dit evenement is niet alleen een viering van een mijlpaal van de club, maar ook een geweldige gelegenheid voor beachvolleyballiefhebbers om te genieten van een weekend vol zon, zand, sport en plezier.

De markt in Uden zal worden omgetoverd tot een zandstrand waarbij teams van over de hele regio tegen elkaar kunnen spelen. Het toernooi is ingedeeld in verschillende niveaus en verschillende tijdsblokken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Zo kunnen niet alleen volleyballers, maar ook recreanten of enthousiastelingen die nog nooit hebben gevolleybald zich inschrijven voor het toernooi. Het toernooi heeft ook plaats voor jeugdteams die op de zondag kunnen ervaren hoe leuk het kan zijn om te beachvolleyballen.

Naast het toernooi is er op zaterdagavond 3 juni aansluitend op de wedstrijden een knallend feest bij de aanliggende horeca ’t Stulpke en Ons Caffeej. Met jouw inschrijving voor het beachtoernooi heb je toegang tot het feest en krijg je een paar consumpties per team. Of je nu een fan bent van beachvolleybal of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, dit toernooi biedt voor elk wat wils. Wil je mee doen? Inschrijven kan vanaf aanstaande donderdag 27 april via de QR-code op de afbeelding of via www.tournify.nl/live/saturnusbeach23.


Publicatiedatum: 26 April 2023 17:19

Blijf op de hoogte en volg ons